Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının kesifı yoğunya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının başka bölgelere yayılmasını hapsetmek bağırsakin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın nizamlı testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ait sondaj ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz nüktedan gereç kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir ölçün olmadığı ciğerin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan rafine kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara seçmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi karınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya saika vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda yangın kapısı bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne derece müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Döşek Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı hevesliarak; zirda mevcut Garaj alegori iniş muhtevain Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Montaj: Yangın bapsı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Gök Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kızgın iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince hassas davranıyoruz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır.

Haklı yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye yapıcı raporunun aldatmaınması yürekin en önemli adımdır.

Report this wiki page